HIFU Huidkliniek Dreamskin

HIFU

vanaf. € 450, -

Geen fillers maar wel een liftend effect!?

Maak online een afspraak

Afspraak maken
Tel: 085 - 06 06 713

ma - vr

10:00 - 21:00

za - zo

10:00 - 18:00

Zoetermeer: Buitenom 227 Amersfoort: Arnhemseweg 1
HIFU

Wat is de HIFU?

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound en is een non-invasieve behandeling om de huid te verstrakken. De onderliggende SMAS-laag wordt hierdoor verstevigd. Dit is de weefsellaag dat bij een facelift strak wordt getrokken door een chirurg. Nu is dat mogelijk zonder te snijden! Door middel van intensieve ultrasound worden er energiepulsen in de verschillende huidlagen gebracht om de collageen aanmaak te versnellen. De behandeling zorgt ervoor dat de collageen aanmaak een boost krijgt waardoor de huid op een natuurlijke manier wordt gelift en verstevigd. 

Indicaties

  • Vage kaak lijnen
  • Neus-lip-plooien
  • Dubbele kin
  • Verslapte hals
  • Fijne lijntjes en rimpels

 

Resultaat

  • Huidverstrakking
  • Vermindering van plooien en rimpels
  • Verbetering van de huidstructuur
  • Boost van de collageen aanmaak waarbij de huid wordt gelift en verstevigd

Het behandelplan van HIFU

Een persoonlijk behandelplan op maat

Bij een eerste bezoek aan ons plannen wij altijd een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en verwachtingen besproken, evenals een uitgebreide Face-Mapping en Huidscan. Naar aanleiding van alle informatie en in overleg met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Tijdens en na elke behandeling is er altijd ruimte om vragen te stellen. Gedurende de behandelperiode blijven we je persoonlijke adviezen geven, zullen resultaten gemeten worden en evalueren we samen de voortgang van de behandelingen.

U hoeft zich niet voor de behandeling voor te bereiden.

Je behandelaar zal eerst de huid voorbereiden op de behandeling door goed te reinigen. Hierna zal de behandelde gebieden getekend worden. Daarna zal de HIFU behandeling starten. Er wordt dan steeds gel aangebracht op het gebied voordat de HIFU kop op de huid komt.

Tijdens de behandeling kan warm of oncomfortabel aanvoelen en soms ervaart men het gevoel van een lichte prikkeling of tinteling. Dit gevoel is kortstondig en verdwijnt vrij direct na de behandeling.

Het aantal behandelingen dat nodig zal zijn, is afhankelijk van de huidleeftijd. Gemiddeld wordt er 1-3 behandelingen geadviseerd met een interval van 6 weken. Om het resultaat te behouden kunt u het beste 1 keer per jaar terugkomen. 

Na de behandeling wordt er een warm gevoel ervaren maar niet onaangenaam. Het resultaat van de HIFU-behandeling is 3-6 maanden zichtbaar doordat het collageen zal toenemen met als resultaat een voller en strakker gelaat.  Verder is er nauwelijks tot geen hersteltijd nodig bij de HIFU behandeling.

Elke huid is uniek en zal anders reageren op een behandeling. Alhoewel HIFU geen hersteltijd nodig heeft, dient men toch rekening te houden met wat lichtelijk roodheid en lichte zwelling de eerste 24 uur. Tevens adviseren we om de eerste 12 uur na de behandeling geen warme douche te nemen, betekent dus ook geen sauna/zwembad.

Wat kost HIFU behandeling?

Hier kun je zien wat de kosten van HIFU behandeling bij Huidkliniek Dreamskin zijn. De kostenberekening van behandelingen in de rechter menu geven je indicatie van de kosten ervan.

 • Kuur 2 beh. Wangen en hals ACTIE + skollagen € 999,-
 • HiFU wangen en hals € 450,-
 • Kuur 2 beh. wangen of hals € 800,-

Heeft u vragen over deze
behandeling of wilt u
direct een afspraak maken?

of bel ons: 085 0606713
ma - vrij 10:00 - 21:00
zat - zon 10:00 - 18:00