EMB bloedonderzoek Huidkliniek Dreamskin

EMB bloedonderzoek

vanaf. € 150, -

EMB aan verschillende verstoringen/problemen in het lichaam kan aantonen!

Maak online een afspraak

Afspraak maken
Tel: 085 - 06 06 713

ma - vr

10:00 - 21:00

za - zo

10:00 - 18:00

Zoetermeer: Buitenom 227 Amersfoort: Arnhemseweg 1
EMB bloedonderzoek

Wat is de EMB bloedonderzoek?

Wij bieden in onze praktijk een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) aan die verschillende verstoringen/problemen in het lichaam kan aantonen! Door verschillende verstoringen en – of tekorten werken onze organen (voornamelijk onze lever en darmen) niet goed en dat heeft weer invloed op onze huid. Aangezien ons huid een weerspiegeling is van onze darmen, maakt het EMB onderzoek inzichtelijk welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen ten grondslag liggen aan de huidproblemen of gewoon als een algehele gezondheidscheck. Denkt u hierbij aan darmverstoringen, vrije radicaal belasting, parasiet en schimmelbelasting, B12-status, vitaminenpanel, mineralenpanel, bacteriele belasting etc.  

Om huidproblemen zoals acne, eczeem, rosacea en pigmentstoornissen effectief aan te pakken willen we aan de hand van dit bloedonderzoek ook aan de oorzaak werken. 

Resultaat

Een kijkje in het bloed geeft een beter beeld van het totale plaatje. Slechts enkele druppels bloed verschaffen uitgebreide informatie over de conditie van uw gehele systeem. Hiermee leert u bewuster te kijken naar uw voedingspatroon en leefstijl. 

Het behandelplan van EMB bloedonderzoek

Een persoonlijk behandelplan op maat

Bij een eerste bezoek aan ons plannen wij altijd een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en verwachtingen besproken, evenals een uitgebreide Face-Mapping en Huidscan. Naar aanleiding van alle informatie en in overleg met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Tijdens en na elke behandeling is er altijd ruimte om vragen te stellen. Gedurende de behandelperiode blijven we je persoonlijke adviezen geven, zullen resultaten gemeten worden en evalueren we samen de voortgang van de behandelingen.

U hoeft zich niet voor de behandeling voor te bereiden.

Met een handige (hele kleine) prikpen nemen we wat druppels bloed af uit uw vinger. Deze afname is snel gedaan en er is weinig bloed nodig. U voelt er niets van! Het bloed wordt vervolgens naar het laboratorium gestuurd waar verder wordt onderzocht. Over het algemeen is binnen 2,5 week de uitslag bekend. Op basis van deze uitslag geven we advies over voeding, detox en vervolg behandelingen! 

Na de afname plannen we een vervolgconsult in en nemen we samen de uitslag en het persoonlijke behandelplan door, waarin veel praktische tips staan voor het herstellen van de eventuele tekorten/belastingen. 

Na de behandeling kan de vinger waar bloed uitgedrukt is, wat rood zijn en soms lichte blauwe plek krijgen. Ook zal er een klein wondje zijn dat vrij snel weer hersteld is.  

Wat kost EMB bloedonderzoek behandeling?

Hier kun je zien wat de kosten van EMB bloedonderzoek behandeling bij Huidkliniek Dreamskin zijn. De kostenberekening van behandelingen in de rechter menu geven je indicatie van de kosten ervan.

  • Bloedonderzoek € 150,-

Heeft u vragen over deze
behandeling of wilt u
direct een afspraak maken?

of bel ons: 085 0606713
ma - vrij 10:00 - 21:00
zat - zon 10:00 - 18:00