fbpx

Acnetherapie

Acne behandeling

Bij Huidkliniek Dreamskin bestaat er geen standaardbehandeling voor acne.De ernst van de aandoening, het optreden van littekenvorming,de klachten, maar ook de leeftijd en het geslacht van de patiënt bepalen welke behandelmethode(s) of middelen het meest effectief zijn. Kortom iedere vorm van acne is te behandelen en onder controle te krijgen.

Dieptereiniging van de huid

Dieptereiniging is de basis van  elke acne behandeling. Het is van belang om de huid goed uit te reinigen, want de dode huidcellen vernauwen of blokkeren de ingang van de huidporiën.  Hierdoor hoopt de talg zich in de poriën op, samen met bacteriën en vetzuren. Als een porie scheurt, ontstaat er een ontsteking in de omliggende huid en verschijnt er een puistje. Met behulp van chemische of medische peelings van Image Skincare verwijdert de huidtherapeut de dode en losse huidcellen zodat de poriën weer vrij zijn om de talg af te voeren. Door regelmatig de huid te peelen, zullen mee-eters of talgophopingen minder snel ontstaan. Bovendien wordt de huidvernieuwing door het afvoeren van dode huidcellen gestimuleerd.

Image Skincare en Mesoestetic bij acne behandeling

Wij werken uitsluitend met de cosmeceuticals van Image skincare en mesoestetic. Beide merken bevatten werkzame stoffen die op celniveau werken. dat houdt in dat u na één behandeling al resultaat kan verwachten. Daarnaast bevatten de meeste producten zuren, waardoor de moleculen veel kleiner zijn en dieper de huid doordringen dan de gewone cosmetica merken.

De werkzame stoffen zijn voornamelijk: salicylzuur, retinol, glycolzuur, melkzuur en kojic acid.

Acnelan Pack

Acne gradatie vier is zeer ernstige vorm en heeft behalve het behandelen van de aandoening ook begeleiding nodig. Voor het behandelen van acne gradatie vier (comedonen, papels, pustels, cysten en knobels) bieden wij acnelan pack aan.  De behandeling combineert een intensieve professionele methode in de praktijk, op basis van het acnelan pack, met een onderhoudsbehandeling thuis aan de hand van een volledige lijn producten. Het gaat hier om  gelijktijdige aanpak van verschillende factoren die de aandoening veroorzaken zoals: hyperkeratinisatie van de opperhuid, overmatige androgeenproductie, toename van de talgproductie, overmatige bacteriegroei, chronische ontstekingen en blijvende hyperpigmentatie.

Afhankelijk van de ernst en de mate van de aandoening zal één of een kuur van behandelingen geadviseerd worden met interval tussen de 2-4 weken. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek neemt de huidtherapeut uitgebreid de behandelplan met u door. Gemiddeld duurt een acne behandeling tussen de 30 en 45 min.

Afspraak maken?

Huidkliniek Dreamskin gelooft in specialisatie, daarom bieden wij voor acne verschillende behandelingen aan. Hierdoor is iedere huidtype (fototype 1-6) resultaatgericht te behandelen. Controles en de evaluaties zijn bij alle behandelingen inbegrepen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op met ons kliniek. Huidkliniek Dreamskin is te bereiken op telefoonnummer 0619411077 of info@huidkliniekdreamskin.nl. Liever online een afspraak maken? Vul dan het het contactformulier in. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9:30:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Huidkliniek Dreamskin wil graag iets betekenen voor je

Neem contact op voor een vrijblijvend en gratis huidadvies!

Dieptereiniging€60
Dieptereiniging + milde peeling €90
Dieptereiniging + intensieve peeling €99
Acnelan kuur 3 behandelingen €375
Sebacia kuur van 3 behandelingen€699
Acne littekens van €175 nu €145
Bloedonderzoek€150
Detox (lever en darmen) €139,95

Afspraak maken

Wil je een afspraak inplannen?
Menu