fbpx

Collageen behandeling nd-yag

Huidverbetering door middel van Nd:Yag laser 1064 nm

Om de conditie van de huid te verbeteren is de Nd:Yag laser een goede mogelijkheid. Deze laser dringt diep door in de huid en kan op een veilige en gecontroleerde manier de aanmaak van collageen in de huid stimuleren, wat zorgt voor meer veerkracht van de huid. Dit proces vindt plaats in de tweede huidlaag (dermis) van de huid. De bovenste huidlaag (epidermis) blijft bij behandeling met deze laser intact en alle huidtypen kunnen behandeld worden.

Het effect van deze behandeling is vooral zichtbaar bij mensen met beginnende huidveroudering, maar is ook geschikt om de huid in goede conditie te houden en veroudering tegen te gaan. De Nd:Yag laser kan de huidstructuur en de tonus van de huid verbeteren.

  • Stimuleert collageen en elastine aanmaak
  • Vermindert pigmentvlekken
  • Vermindert diffuse roodheid
  • Werkt anti–inflammatoir (bij actieve acne)
  • Vermindert acne littekens
  • Vermindert grove porien
Indicatie

De non ablatieve laser behandeling is met name geschikt voor de 30+ huid; maar ook voor de jonge mensen die in korte tijd een extra collageen boost nodig hebben. Met de Nd:Yag laser kunnen we ook donkere huidtypen veilig behandelen. De behandeling wordt vooral uitgevoerd op gebieden zoals het gezicht, de hals, de handen en de decolleté, ook mogelijk voor andere delen van het lichaam. Het mooie van de Nd:Yag laserbehandeling is dat deze het hele jaar kan worden uitgevoerd, zelfs in de zomer.

Aantal behandelingen

Tijdens het eerste consult zal de huidtherapeut uw huidproblemen met u doorspreken en een behandelplan opstellen. De huidtherapeut zal u duidelijk informeren over de behandeling. Tijdens het gesprek wordt duidelijk met u besproken welke en hoeveel behandelingen voor uw huid verricht moeten worden en het meest geschikt voor u is. Gemiddeld houden wij vijf tot zes  behandelingen aan met een interval van drie tot vier weken.

Resultaat

Direct na de behandeling merkt u dat uw huid licht gloeit, warm aanvoelt of een licht tintelend gevoel geeft. In twee tot drie weken na de behandeling doen de fibroblasten hun werk. In deze periode wordt het resultaat zichtbaar, een stevige gladde huid en een frisse en jonge uitstraling. Resultaten kunnen verschillen per persoon afhankelijk van onder andere leeftijd en huidtype en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.

Combinatie behandeling

Huidverbetering door een peeling te combineren met een laserbehandeling is zeer effectief. Door een oppervlakkige chemische peeling te combineren met een laserbehandeling voor de dieper gelegen huidlagen, treedt een positieve verandering van de huid op. De buitenste huidlaag wordt stralender en krijgt een betere teint. De laser stimuleert de aanmaak van collageen, dat zorgt voor een stevigheid van de huid.

Neem contact op voor een vrijblijvend en gratis huidadvies!

Collageen behandeling nd-yag

Full face€100
Full face + hals€115
Full face + hals + decolleté€135
Full face + peeling€155

Afspraak maken

Wil je een afspraak inplannen?
Menu