fbpx

Definitieve laserontharing

Definitieve laserontharing

Bij Huidkliniek Dreamskin wordt gewerkt met de GentleMax Pro laser. Deze laser combineert het beste van twee systemen namelijk; het Nd Yag systeem (1064nm) en de Alexandrite laser (755nm). Hierdoor kunnen met deze laser verschillende aandoeningen behandeld worden. Door het Nd;Yag systeem is het ook mogelijk om de gepigmenteerde huid veilig te laseren. Dit systeem is het enige waarvan bewezen is dat het geen schade toebrengt aan het huidpigment.  Afhankelijk van de indicatie, haarkleur en huidskleur wordt er voor één van beide systemen gekozen.

Wij bieden u snelle en effectieve behandelingen met optimaal comfort. Voor altijd van uw ongewenste haargroei af! Geen last van stoppels of ingegroeide haartjes meer en een gladdere en egalere huid.

Werkwijze laser

In de haar bevindt zich pigment (melanine). De behandelkop geeft een energiestraal af die geabsorbeerd wordt door het melanine. Deze absorptie gaat gepaard met een warmteontwikkeling die ook het haarzakje bereikt.Er wordt een temperatuur bereikt van ongeveer 70 graden waardoor het haarzakje afsterft. Het haarzakje kan geen nieuwe haar meer produceren, mits de behandeling plaatsvindt in de juiste haargroeifase.

Het aantal behandelingen dat nodig zal zijn, is afhankelijk van de dichtheid, kleur, diameter en plaats van de haargroei. Wanneer de haar in de groeifase zit en met de wortel vastzit in de huid, kan deze goed worden behandeld. Er zijn altijd meerdere behandelingen nodig, omdat niet alle haren zich gelijktijdig in de groeifase bevinden. Gemiddeld wordt er 6 tot 8 maal behandeld voordat een goed resultaat is bereikt. interval van de behandelingen vindt tussen de 6-12 weken plaats, dat is afhankelijk van het behandelgebied.

Ontvang vrijblijvend meer informatie over onze behandelingen!

Prijzen

Oksels + bikinilijn groot€155
Oksels + bikinilijn groot + onderbenen€220
Oksels + bikinilijn groot + armen€199
Oksels + gezicht€155
Oksels + bovenlip + kin€125
Oksels + bovenlip €99
Oksels + bikinilijn groot + gehele benen + gehele armen €350
Gehele lichaam€550 €299
Gehele lichaam (mannen)van €650 voor €550

De GentleMax Pro laserbehandeling

Tijdens de intakegesprek wordt alle informatie gegeven met betrekking tot de laserontharing. Bij aanvang van de eerste en de vijfde behandeling worden er foto’s gemaakt van het te behandelen gebied om het effect van de behandeling vast te leggen. Nadat u heeft plaatsgenomen in de behandelstoel wordt  krijgt u een speciale bril op ter bescherming van u ogen. Daarna zal er gestart worden met de behandeling. Er zal eerst 1 puls met de laser gezet worden zodat u aan het gevoel kunt wennen, maar ook de huidreactie te bepalen. Vervolgens zal het hele gebied behandeld worden. De meeste mensen vinden de behandeling licht gevoelig maar niet pijnlijk. Na de behandeling zal de huid gekoeld worden met een cool pack om zwelling en roodheid zoveel mogelijk tegen te gaan.

Waarom Huidkliniek Dreamskin?

  • Meest effectieve laser om ongewenste haren duurzaam te verwijderen
  • Nagenoeg pijnloos
  • Geschikt voor alle huidtypen, zowel lichte als donkere huidtype
  • FDA gecertificeerd
  • Doeltreffend, veilig en huidvriendelijk
  • Persoonlijke aandacht
  • Gespecialiseerde en gediplomeerde professionals

Ontvang vrijblijvend meer informatie over onze behandelingen!

Afspraak maken

Wil je een afspraak inplannen?
Menu