fbpx

Donkere kringen

Donkere kringen worden veroorzaakt door verschillende factoren en elke oorzaak dien je anders te behandelen. Meestal krijg je met alleen een oogcrème donkere kringen niet weg. De factoren die de donkere kringen kunnen veroorzaken of verergeren zijn:
– Schade door UV-stralingen
– Aderen en haarvaatjes die door een dunne huid heen zichtbaar zijn
– Huidirritatie
– Allergieën
– Genetische aanleg voor een donkerdere huidkleur onder of rond de ogen
– Natuurlijke schaduw die ontstaat door diepliggende ogen of een hangende huid – Droge, beschadigde, dode huidcellen rond de ogen.
– Vochttekort
– Slechte doorbloeding

Door middel van een huidscan kunnen wij zien wat voor soort donkere kringen u heeft; pigmentatie, vochttekort of zuurstoftekort. Aan de hand van de bevindingen stellen wij een behandelplan op. Voor de behandeling van donkere kringen hebben wij verschillende solutions die wij op het gebied rondom de ogen kunnen insluizen met behulp van microneedling. Daarnaast hebben wij ook speciale peeling om de pigmentatie op te lichten. Deze kunnen wij eventueel combineren met de microneedling behandeling of los uitvoeren, afhankelijk van de huidtype en de oorzaak van de donkere kringen.

Wij adviseren een kuur van zes behandelingen met een tussenpoos van twee weken. Ook adviseren wij om de behandelingen thuis te ondersteunen met de juiste huidverzorging.

Neem contact op voor een vrijblijvend en gratis huidadvies!

Tarieven

Lightning lift€85
Lightning lift forte€95
Melanotran 3x€85
Melanotran 3x + microneedling met dep. solu. €135
Melanotran 3x + donkere kringen €45
Microneedling met dep. solu. donkere kringen€55
Melanotran 3x + microneedling met dep. solu. donkere kringen €75
Cosmelan pakket 1 €449,25
Cosmelan pakket 2€700
Pakket bloedonderzoek + detox €220

Afspraak maken

Wil je een afspraak inplannen?
Menu