fbpx

Haaruitval behandeling

Haaruitval behandeling

Haaruitval komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor. Hebt u last van haaruitval, dunner wordende haren of vroegtijdig kaal worden?

Bij Dreamskin behandelen we de hoofdhuid met de dermapen i.c.m verschillende hairloss solutions. De hairloss solutions  zijn boosters die de haarzakjes activeert om weer gezonde haren te produceren. Hierdoor zal het volume van het haar verbeteren. Een slechte doorbloeding is een van de oorzaken van haaruitval. De dermapen bevordert de microcirculatie (doorbloeding) van de hoofdhuid. Door lokale voeding en betere doorbloeding worden de haarfollikels gestimuleerd, waardoor haren minder uitvallen en nieuwe haargroei ontstaat.

Hairloss Solutions

We hebben verschillende boosters tegen haaruitval.  We kunnen ze combineren, of per behandeling een andere solution gebruiken. De boosters bestaat uit een rijk gevulde cocktail van vitamines, groeifactoren, antioxidanten en hyaluronzuur. De haarfollikels worden gevoed en de groei van nieuwe haren wordt geactiveerd. Verschillende vormen van kaalheid en haaruitval worden zeer effectief behandeld met de hairloss solutions

Wij stellen een persoonlijke behandelplan op en bespreken alle mogelijkheden voor uw situatie. Ook thuisverzorging vinden we belangrijk voor een optimaal resultaat. Daarvoor adviseren we een speciale shampoo en lotion om de behandeling thuis te ondersteunen en haaruitval tegen te gaan.

Neem contact op voor een vrijblijvend en gratis huidadvies!

Afspraak maken

Wil je een afspraak inplannen?
Menu