fbpx

HydraFacial

De beste zuiveringsbehandeling!

Iedereen kan op elke moment behandeld worden met de Hydrafacial. Deze behandeling is geschikt voor vrijwel elk huidprobleem. Denk hierbij aan:

  • verstopte huid
  • fijne lijntjes
  • creëren van elasticiteit en stevigheid
  • huidtextuur
  • pigmentatie
  • grove poriën

De Hydrafacial gebruikt een zuigkracht waardoor de poriën geopend worden, onzuiverheden verwijderd worden en de huid geëxfolieerd wordt. Dit allemaal zonder de huid hierbij te beschadigen.

Dit is wat er zal gebeuren bij de behandeling, waarbij ook individueel gekeken wordt naar wat jouw huid precies nodig heeft:

Reinigen + peelen
Met behulp van een mix van salicyl- en glycolzuur worden vuil en overblijfselen verwijderd. Hierdoor wordt de kans op pustelvorming bij acne sterk verminderd.

Extracties + hydratatie
Door middel van een sterke vacuüm wordt een pijnloze extractie gerealiseerd. Onzuiverheden als open en gesloten comedonen (ook wel black- en whiteheads genoemd) worden als het ware uit de porieën gezogen.

Insluizen + beschermen
Hierbij vindt er een fusie van stoffen plaats, waarbij anti-oxidanten met krachtige peptides en hyaluronzuur in de huid worden gebracht. Deze stap zorgt voor detoxificatie, verjonging en herstelling van de huid.

Door deze behandeling zal de huid tevens meer licht reflecteren, waardoor deze er stralender en gezonder uit zal komen te zien. Op weg naar een gezonde huid in structuur en functie!

Neem contact op voor een vrijblijvend en gratis huidadvies!

Afspraak maken

Wil je een afspraak inplannen?
Menu