fbpx

Intake + Huidscan

“Observ your skin”

Voorafgaand aan een behandeling vindt een intake gesprek “Observ your skin”plaats waarin klachten en verwachtingen naar voren worden gebracht. Door onze jaren lange ervaring kunnen we met onze blote oog al zien wat voor huid u heeft, maar door middel van een UV-lamp doen we een extra skin check om te bepalen waar de probleemzones liggen. Op basis van huidanalyse stellen we een behandelplan voor u op.

“Meet en treat”

In sommige gevallen kunnen we ook voor “Meet en Treat”kiezen. Dat houdt in dat we na de “Observ your skin”met de behandeling gelijk kunnen beginnen. Indien u over en verwijzing beschikt dan vormt deze samen met de informatie uit het intakegesprek de basis voor een behandelplan.

Evaluatie

Tijdens en na de behandelingen kijken wij samen met de patiënt naar de resultaten om vast te stellen of de behandelingen het bedoelde effect hebben. Ook worden er in sommige gevallen behandelfoto’s genomen waarmee u aan het einde van de behandelkuur zelf kunt terugkijken naar de beginsituatie.De motivatie van onze patiënten is tijdens en na de behandelingskuur onmisbaar voor een succesvolle behandeling.

Afspraak maken

Wil je een afspraak inplannen?
Menu