fbpx

Microneedling

Dermapen – Microneedling behandeling

De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld en de elastine vezels worden langer. De Dermapen is veilig effectief te gebruiken bij ieder huidtype.  De huid blijft namelijk in tact. De verstelbare naalddiepte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. De Dermapen is zo geavanceerd en nauwkeurig dat zelfs moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.

Dermapen – Microneedling indicaties

  • Fijne lijntjes en rimpels.
  • Acne littekens
  • Littekens van andere aard
  • Zonbeschadiging
  • Pigmentstoornis
  • Striae
  • Grove huidstructuur /vergrote poriën

Tijdens de behandeling met de Dermapen wordt er een hyaluronzuur op uw huid gesmeerd die tot 1000 keer zijn eigen gewicht aan vocht kan vastbinden.  De actieve ingrediënten kunnen zo beter tot de huidlagen doordringen en hun werk doen. Hierdoor wordt de huid steviger, gladder en gezonder met als gevolg dat rimpels verminderen en fijne lijntjes vervagen dan wel verdwijnen.

Cosmetische Dermapen – Medische Dermapen

Cosmetische Dermapen
Bij cosmetische microneedling wordt een korte behandeldiepte gebruikt. Hierdoor is de herstelperiode maximaal 24 uur.

Medische Dermapen
Medische microneedling vindt dieper in de huid plaats.. De herstelperiode is hier dan ook langer, namelijk maximaal 72 uur na de behandeling.

Behandelfrequentie Dermapen – microneedling

De aanmaak van collageen is een geleidelijk proces dat zich ‘onder’ het zichtbare huidoppervlak afspeelt en daardoor heeft de huid tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Afhankelijk van de indicatie zijn er gemiddeld drie tot zes behandelingen in kuurverband (elke vier tot zes weken) nodig voor een goed resultaat. Dit is echter afhankelijk van de indicatie en de intensiviteit van de behandeling. Net als bij andere huid verbeterende therapieën geldt, hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect.

Verzorging van de huid tussen de Dermapen -Microneedling behandelingen door?

Bij Huidkliniek Dreamskin  krijgt u deskundig advies over welke producten u thuis en tussen de behandelingen door  kunt gebruiken om het effect te optimaliseren. Het is van belang om uw huid optimaal tegen UV- blootstelling meteen met minimaal SPF30 zonbescherming of een herstellende camouflage crème te beschermen. Dit is belangrijk om pigmentvorming te voorkomen en het resultaat te behouden.

Neem contact op voor een vrijblijvend en gratis huidadvies!

Microneedling

Klein gebied€85
Gehele gelaat€125
Microneedling gelaat + hals€155
Microneedling + peeling€150
Pakket: microneedling + suplement skollageen €159
Pakket: bloedonderzoek + detox €220

Afspraak maken

Wil je een afspraak inplannen?
Menu