fbpx

Overbeharing

De haargroei van de mens is genetisch bepaald en afhankelijk van leeftijd, ras en hormonale factoren. Nadat een haar is aangemaakt in het haarzakje (haarfollikel) duurt het maanden of jaren voordat deze uitvalt. Na een rustperiode – variërend van zes weken tot anderhalf jaar – groeit er uit het haarzakje weer een nieuwe haar. Slechts een deel van onze haren is dus zichtbaar. Als het na het epileren of harsen lijkt of de haar al na een week weer terugkomt, gaat het in werkelijkheid om een andere haar die er precies naast groeit.

Onze genen en hormonen bepalen waar op het lichaam haar verschijnt, ze bepalen de hoeveelheid en de dikte van de haren en uiteindelijk dus of we licht of (te) zwaar behaard zijn.
Overmatige haargroei kan erg vervelend zijn, vooral op plekken waar de haartjes goed zichtbaar zijn zoals het gezicht, armen en benen. definitieve laserontharing is de oplossing voor uw ongewenste haargroei

Intake

Tijdens het intakegesprek legt de huidtherapeut uit wat je kunt verwachten van de laserbehandeling. Afhankelijk van verschillende persoonlijke kenmerken wordt gekeken welke techniek het meest geschikt is voor je. De keuze voor een techniek kan afhangen van haarkleur, huidtype en haartype (dikte, ingroei, etc). Tijdens de intake wordt ook naar het behandelgebied gekeken zodat er een goede inschatting gemaakt kan worden van het aantal behandelingen dat u nodig zult hebben.

Behandeling overbeharing

Wij werken met veilige en effectieve lasers van

Definitief ontharen kan op vrijwel alle plekken op het lichaam. Scheren, epileren, waxen en harsen zijn verleden tijd wanneer u kiest voor definitieve ontharing bij Huidkliniek Dreamskin. Uit onderzoek blijkt dat 90% van behandelde mensen na 6-9 behandelingen definitief van hun ongewenste haargroei af zijn.

Huidkliniek Dreamskin werkt uitsluitend met FDA goedgekeurde apparatuur van. Dit is wereldwijd de enige overheidsinstelling die medische en paramedische implantaten en systemen onderzoekt op veiligheid en effectiviteit.

Afspraak maken

Wil je een afspraak inplannen?
Menu