fbpx

Pigment op andere lichaamsgebieden

Waar komen de pigmentvlekjes vandaan?

Pigmentvlekken komen veel voor en zijn vooral zichtbaar op delen die veelvuldig in de zon komen zoals decolleté, gezicht en op de handruggen. Maar ook andere lichaamsdelen kunnen aangedaan door verschillende factoren. Meest voorkomende plekken zijn: oksels, ellebogen, knie, liezen en op de rug. Om de pigmentatie te verminderen of te verwijderen is vaak een behandeling nodig, want pigmentatie wordt over het algemeen niet uit zich zelf lichter, maar juist donkerder.

Bij Dreamskin hebben we ons gespecialiseerd in het behandelen van verschillende pigmentvlekken zowel op het gezicht als de rest van het lichaam. Pigmentvlekken kunnen verschillende oorzaak hebben, tijdens de intake nemen we vragenlijst door om achter te komen hoe de pigmentatie is ontstaan. Aan de hand van een vragenlijst en huidscan stellen we een behandelplan op. Is dat niet voldoende om de oorzaak te achterhalen, dan is er ook mogelijkheid voor een uitgebreid bloedonderzoek.

Afhankelijk van het gebied en het soort pigment kiezen we een behandeling of combineren we verschillende behandelmethodes. We stellen een behandelplan op en leggen alles goed uit, zodat onze klanten weten wat ze van ons kunnen verwachten. We hebben verschillende behandelmethodes om de pigmentvlekken te verwijderen.

  • Laser
  • Peelings
  • Cosmelan
  • Microneedling i.c.m depigmentation solution
  • Peelings i.c.m microneedling

 

Nabehandeling

Voor het beste behoud van het resultaat en het voorkomen van nieuwe pigmentvlekken adviseren wij u ook over de juiste nazorg. Het is van belang om uw huid goed te beschermen na de pigment behandeling, voornamelijk zonnefactor is de belangrijkste. Onze Melan 130+ pigmentcontrol is Dé product die iedereen in huis moet hebben. Zonnefactor zorgt ervoor dat er geen nieuwe pigmentatie ontstaat, maar we adviseren ook producten om de aanmaak van nieuwe ook te remmen. Dat zijn voornamelijk uit de Iluma lijn van Image skin care en de Ultermate whitening lijn van Mesoestetic. Meer advies nodig over de producten? Maak gerust afspraak en kom langs voor een uitgebreide productadvies bij een van onze huidtherapeuten.

Neem contact op voor een vrijblijvend en gratis huidadvies!

Pigmentbehandeling gelaat

Lightning lift€85
Lightning lift forte€95
Melanotran 3x€85
Melanotran 3x + microneedling met dep. solu. €135
Melanotran 3x + donkere kringen €45
Microneedling met dep. solu. donkere kringen€55
Melanotran 3x + microneedling met dep. solu. donkere kringen €75
Cosmelan pakket 1 €449,25
Cosmelan pakket 2€700
Pakket bloedonderzoek + detox €220

Pigmentbehandeling lichaam

Donkere oksels €75
Pigment bovenrug €110
Pigment gehele rug €140
Pigment op de bovenbeen €95
Pigment op de liezen €110
Pigment op andere gebieden Prijs op aanvraag

Afspraak maken

Wil je een afspraak inplannen?
Menu