Nieuwe behandelingen

Professionele behandeling afgestemd op uw huidtype

Tattoo weglaseren

De PicoWay laser is de enige laser in Nederland die beschikt over 3 verschillende golflengtes die alle 3 werken op basis van picosecondes. Door middel van deze 3 verschillende golflengtes kunnen alle kleuren inkt en alle huidtypes worden behandeld.
Tattoo weglaseren

MHP verwijderen

Micro hair pigmentation (MHP) is een non-chirurgische behandeling (tattootechniek) die dunner wordend haar, haarverlies of kale plekken camoufleert door gebruik te maken van pigmenten.
MHP verwijderen

Melasma/Pigment verwijderen

Melasma (zwangerschapsmasker) is een pigmentstoornis die vaker voorkomt bij getinte huidtypes. Dit kan in de meeste gevallen gepaard gaan met hormoonschommelingen, blootstelling aan Uv-licht en erfelijkheid. Ook mannen die in hun verleden vaak blootgesteld zijn aan zonlicht kunnen melasma krijgen. Het kan voornamelijk voorkomen op de wangen en het voorhoofd.
Melasma/Pigment verwijderen

PMU verwijderen

Wilt u graag op de meest veilige en effectieve manier uw oude of foutief gezette permanente make-up verwijderen? Dan is huidkliniek Dreamskin het juiste adres voor u!
PMU verwijderen

Intake + Huidscan

Uw huid in goede handen!

Bestel uw huidproducten

Gratis verzending binnen Nederland!Over Huidkliniek Dreamskin

Uw huid in goede handen

Huidkliniek Dreamskin gelooft in specialisatie. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende huidbehandelingen, zoals acne behandelingen pigmentstoornissen, laserontharing en huidverbetering. Ook voor de donkere huid bieden wij speciale behandelingen voor pigmentvlekken aan. Door ons te focussen op een select aantal kwalitatieve behandelingen, neemt de comfort en kwaliteit van de behandelingen toe. Wij stellen dagelijks de juiste diagnose, voeren de behandeling uit en verzorgen de nazorg.

1000+

Aantal uitgevoerde behandelingen per maand.

400+

Aantal beoordelingen tot nu toe.

250+

Aantal producten op voorraad.

50+

Aantal behandelingen.

Nieuw toegevoegd

Shop hier al onze huidverzorging