PMU verwijderen Huidkliniek Dreamskin | Bel 085 06 06 713

PMU verwijderen

vanaf. € 55, -

De meest veilige en effectieve manier uw oude of foutief gezette permanente make-up verwijderen

Maak online een afspraak

Afspraak maken
Tel: 085 - 06 06 713

ma - vr

10:00 - 21:00

za - zo

10:00 - 18:00

PMU verwijderen

Wat is permanente make-up nou precies?

Permanente make-up of PMU is een cosmetische tatoeage techniek waarbij pigment wordt ingebracht in de epidermis. Dit kan ingezet worden bij o.a. het tatoeëren van wenkbrauwen, lipliner, sproetjes of een moedervlek.

Wilt u graag op de meest veilige en effectieve manier uw oude of foutief gezette permanente make-up verwijderen? Dan is huidkliniek Dreamskin het juiste adres voor u! 

Bij een eerste bezoek aan ons plannen wij altijd een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en verwachtingen besproken. Naar aanleiding van alle informatie en in overleg met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op. 

Het behandelplan van PMU verwijderen

Een persoonlijk behandelplan op maat

Bij een eerste bezoek aan ons plannen wij altijd een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en verwachtingen besproken, evenals een Huidscan. Naar aanleiding van alle informatie en in overleg met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Tijdens en na elke behandeling is er altijd ruimte om vragen te stellen. Gedurende de behandelperiode blijven we je persoonlijke adviezen geven, zullen resultaten gemeten worden en evalueren we samen de voortgang van de behandelingen.

Het is van belang dat u 4 weken voor de behandeling niet onder de zon of zonnebank bent geweest. Ook wordt het gebruik van zelf bruinende middelen sterk afgeraden. We adviseren tevens om met een gereinigde huid te komen. Er mag namelijk geen make-up, lotion, parfum, olie, etc. op de huid aanwezig zijn.

De behandelaar zal eventueel het te behandelen gebied desinfecteren. Er zal eerst 1-2 pulsen gegeven worden zodat u rustig kunt aanvoelen hoe de laser aanvoelt op de huid, vervolgens zal de behandelaar starten met de laserbehandeling.

Gemiddeld zijn er 3-6 behandelingen nodig voor het verwijderen van permanente make-up. Het is vooraf nooit precies te voorspellen wat de precieze hoeveelheid aan laserbehandelingen zal zijn, omdat verschillende factoren zoals inktkleur, de diepte van de tatoeages, huidtype en het individuele afweersysteem een rol daarin spelen. Het interval tussen de behandelingen is 6 tot 8 weken.

 De pigmenten van de inkt met een donkere ondertoon (zwart en grijs) zijn over het algemeen makkelijker te verwijderen dan pigmenten met een rode/bruine ondertoon. De rode/bruine pigmenten kunnen tijdens de behandeling als eerst gaan oxideren, dit kan ervoor zorgen dat de PMU donkerder zal kleuren. Bij de vervolgbehandelingen zal deze donkere kleur vervagen.

 De haren in de wenkbrauwen zullen niet beschadigd worden. Soms worden de haartjes wat lichter van kleur door de behandeling, echter herstelt dit weer en zullen de nieuwe haren weer donker terugkomen.

 Ook kunnen wij met de PicoWay pigmentaandoeningen zoals: hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en Melasma, acne-littekens, rimpels en littekenweefsels behandelen om de huidstructuur te verbeteren.

Na de behandeling brengen wij een kalmerende crème en een spf aan. Gedurende dit traject is het belangrijk om het behandelde gebied goed te beschermen tegen de zon met een factor van minimaal spf 30. Het behandelde gebied moet gedurende de eerste 24 uur droog blijven. Het is belangrijk om tot 1 week na de behandeling zwembaden en hittebronnen zoals de sauna en zonnebank te vermijden. Warmtebronnen als solarium wordt geadviseerd om de eerste 4 weken na de behandeling te vermijden. Het behandelde gebied heeft ongeveer 7-10 dagen nodig om te genezen. Daarna kunt u weer make-up gebruiken. Epileren/harsen/waxen mag pas na 2 weken weer. Thuisproducten met zuren wordt de eerste 3 dagen afgeraden te gebruiken.

Tip: Probeer gedurende dit traject veel water te drinken, dit helpt met het afvoeren van het pigment door het lymfesysteem.

  • Lichte roodheid
  • Gevoelige huid
  • Zwelling

Wat kost PMU verwijderen behandeling?

Hier kun je zien wat de kosten van PMU verwijderen behandeling bij Huidkliniek Dreamskin zijn. De kostenberekening van behandelingen in de rechter menu geven je indicatie van de kosten ervan.

  • Perm. make-up wenkbrauwen € 95,-
  • Perm. make-up ipliner € 80,-
  • Perm. make-up moederviek v.a. 55 € 55,-
  • Perm. make-up sproetjes v.a. 95 € 95,-
  • Perm. make-up overig (pris op aarvraagi) € 0,-
  • Correctie wenkbrauwen € 65,-

Heeft u vragen over deze
behandeling of wilt u
direct een afspraak maken?

of bel ons: 085 0606713
ma - vrij 10:00 - 21:00
zat - zon 10:00 - 18:00