MHP verwijderen Huidkliniek Dreamskin | Bel 085 06 06 713

MHP verwijderen

vanaf. € 55, -

‘Best energy treatment of the year’

Maak online een afspraak

Afspraak maken
Tel: 085 - 06 06 713

ma - vr

10:00 - 21:00

za - zo

10:00 - 18:00

MHP verwijderen

Wat is MHP?

Micro hair pigmentation (MHP) is een non-chirurgische behandeling (tattootechniek) die dunner wordend haar, haarverlies of kale plekken camoufleert door gebruik te maken van pigmenten.

Het behandelplan van MHP verwijderen

Een persoonlijk behandelplan op maat

Bij een eerste bezoek aan ons plannen wij altijd een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en verwachtingen besproken, evenals een Huidscan. Naar aanleiding van alle informatie en in overleg met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Tijdens en na elke behandeling is er altijd ruimte om vragen te stellen. Gedurende de behandelperiode blijven we je persoonlijke adviezen geven, zullen resultaten gemeten worden en evalueren we samen de voortgang van de behandelingen.

Het is van belang dat u 4 weken voor de behandeling niet onder de zon of zonnebank bent geweest. Ook wordt het gebruik van zelf bruinende middelen sterk afgeraden. Ook adviseren we om met een gereinigde huid te komen. Er mag namelijk geen make-up, lotion, parfum, olie, etc. op de huid aanwezig zijn.

Gemiddeld zijn er 3-7 behandelingen nodig voor het verwijderen van MHP. Het is vooraf nooit precies te voorspellen wat de precieze hoeveelheid aan laserbehandelingen zal zijn. Dit komt doordat verschillende factoren (de snelheid waarmee MHP vervaagd, diepte van MHP, aantal maanden MHP, huidtype en de hoeveelheid MHP) een rol spelen. Het interval tussen de behandelingen is 4 tot 6 weken zijn.

Ook kunnen wij met de PicoWay pigmentaandoeningen zoals hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en Melasma, acne-littekens, rimpels en littekenweefsels na behandeld worden om de huidstructuur te verbeteren.

Na de behandeling brengen wij een kalmerende crème aan. Gedurende dit traject is het belangrijk om het behandelde gebied goed te beschermen tegen de zon met een factor van minimaal spf 30. Het behandelde gebied moet gedurende de eerste 48 uur droog blijven. Het is belangrijk om tot 1 week na de behandeling zwembaden en hittebronnen zoals: de sauna, zonnebank te vermijden. Warmtebronnen als solarium wordt geadviseerd om de eerste 4 weken na de behandeling te vermijden. Tevens heeft de behandelde gebied ongeveer 7-10  dagen nodig om te genezen.

Tip: Probeer gedurende dit traject veel water te drinken, dit helpt met het afvoeren van het pigment door het lymfesysteem.

  • Lichte roodheid
  • Lichte zwelling
  • Branderig gevoel

Deze huidreacties zullen na 1 à 2 dagen afnemen.

Wat kost MHP verwijderen behandeling?

Hier kun je zien wat de kosten van MHP verwijderen behandeling bij Huidkliniek Dreamskin zijn. De kostenberekening van behandelingen in de rechter menu geven je indicatie van de kosten ervan.

  • MHP 1 zone € 95,-
  • MHP 2 zones € 175,-
  • MHP 3 zones € 250,-
  • MHP 4 zones € 300,-
  • MHP 5 zones € 400,-

Heeft u vragen over deze
behandeling of wilt u
direct een afspraak maken?

of bel ons: 085 0606713
ma - vrij 10:00 - 21:00
zat - zon 10:00 - 18:00