Tattoo weglaseren Huidkliniek Dreamskin | Bel 085 06 06 713

Tattoo weglaseren

vanaf. € 55, -

'Best energy treatment of the year'

Maak online een afspraak

Afspraak maken
Tel: 085 - 06 06 713

ma - vr

10:00 - 21:00

za - zo

10:00 - 18:00

Tattoo weglaseren

Wat is PicoWay?

De PicoWay is ontwikkeld door een Amerikaans bedrijf, Syneron Candela, die bekend staat voor de ontwikkeling van hoogwaardige laserapparatuur.
Het maakt gebruik van de allernieuwste picoseconde techniek. Dit houdt in dat de PicoWay laser veel sneller is dan de overige lasers (Q-swtiched ND-Yag en de Harmony laser). Ook beschikt deze laser over de korste pulsduur. Hierdoor is de PicoWay de meest effectieve en veilige laser niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Onder andere hierdoor heeft het in afgelopen jaar tijdens de Aesthetics Industry Awards in Londen de award gewonnen voor ‘Best energy treatment of the year’

De PicoWay laser is de enige laser in Nederland die beschikt over 3 verschillende golflengtes die alle 3 werken op basis van picosecondes. Door middel van deze 3 verschillende golflengtes kunnen alle kleuren inkt en alle huidtypes worden behandeld.

Ook beschikt de PicoWay laser over een holografisch gefractioneerd handstuk: de PicoWay Resolve. Met dit handstuk kunnen pigmentaandoeningen (hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en Melasma), acne-littekens, rimpels en littekenweefsels die tijdens het plaatsen van een tattoo zijn ontstaan worden na behandeld om de huidstructuur te verbeteren.

Bij een eerste bezoek aan ons plannen wij altijd een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en verwachtingen besproken. Naar aanleiding van alle informatie en in overleg met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op. 

Het behandelplan van Tattoo weglaseren

Een persoonlijk behandelplan op maat

Bij een eerste bezoek aan ons plannen wij altijd een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en verwachtingen besproken, evenals een Huidscan. Naar aanleiding van alle informatie en in overleg met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Tijdens en na elke behandeling is er altijd ruimte om vragen te stellen. Gedurende de behandelperiode blijven we je persoonlijke adviezen geven, zullen resultaten gemeten worden en evalueren we samen de voortgang van de behandelingen.

Het is belangrijk dat u minimaal 6 weken vooraf de behandeling uit de zon blijft op de te behandelende gebied(en). Denk hierbij aan Uv-licht van de zon, zonnebank en zelfbruiners. Zelf bruinende crèmes mogen tot minimaal 2 weken vooraf de behandeling niet aangebracht worden. Gebruik ten alle tijden een zonnebrandcrème met een minimale factor van 30 en breng dit elke 2 uur aan als u buiten bent. 

Tijdens het plaatsen van een tattoo wordt er inkt in de huid gebracht. Tijdens het verwijderen van een tattoo met de PicoWay laser worden de laserstralen door de grote inktdeeltjes in de huid geabsorbeerd. Hierdoor zal het pigment breken tot kleinere inktdeeltjes. De deeltjes zijn dan zo klein dat ze door het lichaam op natuurlijke wijze worden afgevoerd. 

Mocht u de huid willen nakoelen, dan is het verstandig om een coolpack te gebruiken uit de vriezer. Krab niet aan de korsten, deze zullen vanzelf eraf vallen. Wanneer de korsten gekrabd worden, kan dit pigmentvlekken of littekens veroorzaken. De dag van de behandeling raden we het af om intensief te sporten. Bij de aanwezigheid van korsten dient het gebruik van hete baden, sauna en zwembaden worden vermeden. Warmtebronnen als solarium wordt geadviseerd om de eerste 4 weken na de behandeling te vermijden.

Gebruik na de behandeling ten alle tijden een zonnebrandcrème met een minimale factor 30 en breng dit elke 2 uur aan als u buiten bent. 

De eerste aantal uren na de behandeling kan de huid nog warm en branderig aanvoelen, dit kan enkele uren tot aan een dag of twee aanhouden. Roodheid, zwelling, bloeduitstortingen en korstjes komen bijna altijd voor.

Wat kost Tattoo weglaseren behandeling?

Hier kun je zien wat de kosten van Tattoo weglaseren behandeling bij Huidkliniek Dreamskin zijn. De kostenberekening van behandelingen in de rechter menu geven je indicatie van de kosten ervan.

 • Tattoo 0 - 1 cm² € 60,-
 • Tattoo 2 - 4 cm² € 80,-
 • Tattoo 5 - 10 cm² € 95,-
 • Tattoo 11 - 15 cm² € 105,-
 • Tattoo 16 - 20 cm² € 125,-
 • Tattoo 21 - 25 cm² € 145,-
 • Tattoo 26 - 30 cm² € 165,-
 • Tattoo 31 - 35 cm² € 180,-
 • Tattoo 36 - 40 cm² € 200,-
 • Tattoo 41 - 50 cm² € 220,-
 • Tattoo 51 - 60 cm² € 240,-
 • Tattoo 61 - 100 cm² € 290,-
 • Tattoo > 100 cm² € 0,-

Heeft u vragen over deze
behandeling of wilt u
direct een afspraak maken?

of bel ons: 085 0606713
ma - vrij 10:00 - 21:00
zat - zon 10:00 - 18:00