fbpx

Workshop

Workshop Dreamskin

Met Image Skin Care Producten

Duur van de workshop: 2½ uur

De basis van een mooie huid begint met een goede huidverzorging. Die verzorging begint met een grondige reiniging. Alleen een schone huid kan de ingrediënten van een (exclusieve) crème opnemen.

Skincheck :We beginnen met een uitgebreide huidanalyse van iedere deelnemer, waarbij de huidtherapeut de skin check uitvoert met de OBSERV 520. Zo wordt vastgesteld welke producten het beste bij uw huidtype passen. Daarna gaat u uzelf met de producten van Image Skin Care en heerlijke warme kompressen een minibehandeling geven.

Ruiken, voelen en uitproberen: Zo leert u stap voor stap hoe u uw huid het beste kunt verzorgen. U kunt alle producten van Image Skin Care ruiken, voelen en uiteraard op uw gezicht uitproberen. Dit is een uitgelezen kans om te ontdekken hoe fantastisch onze producten aanvoelen en wat ze doen. En dat allemaal in een leuke omgeving en ongedwongen sfeer! In zes stappen leert u de volgorde van een goede verzorging

Stap 1: reinigen van de huid: hoe doe je dat en met welke producten
Stap 2: huidanalyse en persoonlijk advies
Stap 3: dieptereiniging; waarom, hoe vaak en met welke producten kun je dat het best doen
Stap 4: aanbrengen van een masker: hoe doe je dat, hoe lang en welke masker is voor jou geschikt
Stap 5: Korte uitleg over de herstellende producten met uitzonderlijke, helende werking op o.a. littekens, rimpels, couperose en pigmentatie. Ook wordt uitgelegd wat de kracht van kuurproducten en serums is.
Stap 6: het op de juiste manier aanbrengen van de dag- en oogverzorging.

Geniet van deze luxe en gezellige workshop, alleen of met vriendinnen!

Deze workshop is ook bij uitstek geschikt als een uitje met collega’s, vriendinnen of voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeestje. De workshop is dan exclusief voor jullie gezelschap op een datum naar keuze. Gedurende workshop wordt u voorzien van gezonde hapjes en versgemaakte smoothies door onze voedingscoach.

Datum: op de website wordt aangegeven
Tijd: op de website wordt aangegeven
Locatie: Buitenom 225-227, 2711KA Zoetermeer
Prijs:  *€ 37,50 per persoon

*bij aankoop van > € 150 aan producten, dan is de workshop gratis

Beschikbare data workshop/event:

Zondag 4 oktober Giftset Image event

Aanmelden workshop

    Kies welke datum u naar de workshop wilt komen:

    Menu